september 13, 2019 0 av admin

Hejsan mina kattologer, 

Bloggens tystnad tyder verkligen på det här är en kattostrofal blogg. Katterna inte bara kopplade in kablarna till modemet, utan verkar ha knaprat på dem också… 

Innan vi börjar med gulliga kattbilder och diverse kattologiska funderingar så behöver jag dock lufta min frustration – och min glädje! 

Jobbet har nämligen varit mer än hektiskt och det känns som att jag har jobbat lika mycket som en katt sover, dvs. nästan hela tiden. Alltid kul när man har mycket att göra, både katt och människa behöver en uppgift här i livet. Dock så har min glädje över det dignade bokslutsunderlaget dämpats av att jag har stora investeringsbehov – ibland känns verkligen kontoret som stenåldern :(. Tur då att det finns företagslån – som från Fedelta

I övriga kattologiska nyheter så kan vi rapportera att bloggens kattmoder Smilla behåller sin position som hushållets primära familjeförsörjare och jägare. 

Trots sin anmärkningsvärda ålder så fortsätter hon fånga möss och fåglar. Visst ser hon skamligt praktfull ut, och i någorlunda god form för sina tretton levnadsår. Omräknat till människoår så är alltså katten 68 bast gammal – om jag fortfarande kan klättra högst upp i träd och fånga svalor efter pensioneringen så kommer jag vara mer än stolt!  

kattastofala hälsningar, 

Paleocat