november 25, 2019 0 av admin

Min katt är en ölälskare

Näh, det är inte riktig min katt som är det, det är ju min partner, som för övrig går i tankar på lite hembryggning.

För min del är det katter som är det stora intresset här. Därför tänkte jag att ni ska få lite kunskap i vilka raser kan vara lämpliga för att ha som innekatt.

Vi börjar en av mina favoriter, Siames!

Dess personlighet gör den här katten till ett självklart val av katt! De är mycket sällskapliga och väldig utåtriktade, vars intelligens får dig att veta vad den vill. Dock är det här en katt som kanske vill ha andra katter runt om sig, då trivs den som bäst!

Om du är allergiker, så kan en Sphynx (nakenkatt) vara bra!

Sphynx tillgivna och kärleksfulla personlighet kommer få dig att falla för den från första dagen. De är människoälskare, vilket gör att den har svårt att lämna sin älskade människa och vanligtvis trivs den även med andra människor än sin matte eller husse. Den här katten behöver dock hudvård i och med sin avsaknad av päls. Du KAN inte låta den gå ut under vintertiden.

Från nakenkatt till mycket hår, Perser!

Perser är älskvärda djur och mycket kärleksfulla men de är lite mer temperamentfulla än de andra ni har fått tips om. Därför är det viktigt att lära sig att förstå kattens kroppsspråk, när du lyckas kommer du att hitta ett guldhjärta i Perserna.

Sist men inte minst, Norsk Skogkatt.

Dessa pälsrika katter är så stiliga, så vackra och så eleganta som dessutom är en av de mest ”pratsamma”. Dessa katter gillar att lära sig ljuden och gillar verkligen att prata med sin älskade människa. Så vill du ha en ”talande” katt, är norsk skogkatt att rekommendera!

Tänk alltid på att katter är djur som inte ska vara ensamma för länge, till skillnad från vad många säger. Visst är katter något av de ”ensamma” djuren men likväl som hundar, behöver de tillsyn och kärlek.