Möten för katten, möten för ägaren.

januari 17, 2020 0 av admin

Hej alla!

Så, jag ska anordna en fest för en klubb i Göteborg. Alla där älskar ju katter och vi ska träffas för att prata om katter och kanske lite annat, så klart. Så jag söker en god catering företag där, vi vill ha god mat, helst ekologiskt och närproducerat.

En idé som har uppkommit är att anordna dessa typer av event runt om i landet, besöka fler städer och under dessa möten prata om katternas välmående, tips och tricks om hur man kan hantera katterna bäst, ja ni förstår nog min poäng. Katterna är inte alla likadana och katterna är ju alla unika, vilket betyder att katterna måste man förstå var och en, utifrån sina egna och unika beteende. Därför kan sådana här grupper bli viktiga för katterna och mycket lärorika för sina ägare. Ni kanske tänker där hemma, när ni sitter och läser, hur svårt kan det vara att ta hand om en katt? Och visst, ni kanske kan ha rätt i det. De flesta tar hand om sina katter på ett bra sätt, men ibland finns det kattägare som kanske tar hand om katter som varit med om mindre roliga saker i sina liv och som kan ha annorlunda beteende som kräver mer uppmärksamhet från sina ägare.

Livet är tyvärr inte så bra för många katter, visst sett från ett helhetsperspektiv, så kanske det inte handlar om att 90 % av katterna mår dålig men en stor skara katter har haft tuffa liv från att de föddes och dessa tuffa omständigheter sätter ju sina tydliga spår, därför kan det vara viktigt att få en större förståelse om ens katts beteende men även få känna att man har stöd från andra människor som antingen förstår en eller befinner sig i liknande situationer. Hur som helst, poängen är att alla, katt som ägaren ska må bra.

Jag kommer nog med mer info om dessa möten i senare inlägg, då kommer jag att berätta mycket mer om hur det går med detta projekt.

Än så länge, säger jag Ciao!