Utlandet eller Sverige?

februari 12, 2020 0 av admin

Hej alla!

Så möten går ju jättebra, de rullar på fint och det är många ägare som blir så tacksamma för att det finns en stödgrupp för människor med katter. Så den delen rullar på, det är nästan som att frakta till norge, det går smidigt och utan problem!

Jag har ju tänkt på att jag vill leva livet utomlands med, har ni någonsin tänk det? Jag fick den funderingen i veckodagarna då det var så mörkt och det kom lite snö. Visst är det härligt att bo i Sverige. Bland länderna jag har besökt i mitt liv så finns det ingen som Sverige. Sverige är det bästa landet på så många olika sätt. Visst, vi ska inte säga att det är perfekt, men riktigt bra är det. Bara tänk en sekund på lagarna som finns kring djur, att man inte ska lämna de ensamma för länge och sånt. Ja, men det finns säker många som inte håller med och jag kan förstå er, det finns också många problem i vårt samhälle. Jag menar absolut inte att vi är det perfekta samhället i världen och att allt är bra, tyvärr har vi våra problem och de är många.


Hur som helst, jag söker efter ett verktyg som kan hjälpa mig att ordna lite med eventen. Jag kom förbi några appar som funkar bra, det handlar främst om att göra grupper av intresse i ett ämne. Det är precis det jag behöver, för att om jag vill anordna ett event vill jag gärna att det ska finnas folk dit man åker och som framförallt kan hjälpa till med det som behövs där, det vill säga ordna med var man ska vara, om man ska bjuda på fika, om man ska bjuda in nån gäst, ja ni förstår. Min plan är ju som jag sa att det ska bli fler och fler som engagerar sig i det här, så om ni kan tipsa mig om appar, sidor och dylik som fungerar för att samla ihop folk, så är jag er evig tacksam!

Ha det så kul!