Mål för 2022

januari 3, 2022 0 av analytics

Goddagens gott folk och god fortsättning på er!

Jag hade tänkt att jag skulle skrivit ett inlägg innan årsskiftet med tips hur man kan ta hand om sina katter lite extra för att dem inte ska bli rädda för smällare och raketer vid tolvslaget, men det hanns helt enkelt inte med. Hur som helst så hoppas jag att det gick bra för er alla och att era fyrbenta vänner klarade sig bra och inte blev allt för rädda!

Hemma hos oss gick det över förväntan. Under förmiddagen körde jag raket-ljud på tvn från youtube för att börja vänja katterna inför kvällen.

Har ni några mål och drömmar inför det nya året?

Jag har satt upp ett helt gäng med mål! De flesta kattrelaterade såklart!! Mina mål:

  1. Gå kurs i processutveckling
  2. Anordna en katträff per månad
  3. Utveckla vårt engagemang och faktiskt starta en förening
  4. Börja använda sociala medier strukturerat
  5. Besöka minst 5 uppfödare för att göra research
  6. Börja skriva på en bok om katter

Jag är riktigt jäkla taggad på detta året och som ni ser så kommer det handla precis lika mycket om katter som förra året, om inte mer! Är väldigt spänd på att starta upp förening, sätta stadgar och ordna val för en styrelse. Det har ju varit en stort engagemang kring träffarna jag anordnat så jag tror att det kommer bli fin respons på detta också!

Något annat som jag skulle vilja göra och lägga en del tid på är att besöka kattföreningar och uppfödare även i andra länder. Det är ju dock inte så passande i pandemitider så därför har jag inte vågat sätta några mål kring det. Det får bli ett plus i kanten om det blir av helt enkelt.

Vad skulle ni vilja att vi diskuterar framöver? Har ni några förslag på ämnen eller kanske dilemman kring katter och deras skötsel? Vilket är den bästa sorten kattsand? Hur kan man tillverka hållbara hemmagjorda leksaker? Hit me with your best shot, så skriver jag om det!

Ha en fin dag kattvänner!